Algemeen

Typeform

Popular
Typeform stelt je eenvoudig in staat om mooie formulieren, enquêtes en quizzen te maken. Deze tool wordt vaak gebruikt voor onderzoek, lead generatie en om funnels mee te maken. Daarnaast dient Typeform in veel gevallen ook als platform voor het maken van een snelle MVP om zo een assumptie te testen in de markt.
Stel betere vragen
Met Typeform stel je formulieren, enquêtes en quizzen die er altijd goed uitzien en daardoor nooit vervelen.
Houd gebruikers betrokken
Door maar mensen maar één vraag per keer voor te schotelen houd je hun aandacht erbij en verlaag je het risico dat ze opgeven.

Wat is Typeform?

Typeform is een SaaS tool die jou helpt gemakkelijk online formulieren en enquêtes op te stellen. De dynamische formulieren kunnen geheel worden ingericht naar de wensen van gebruikers. Bedrijven als Apple, AirBnb, Nike en Uber maken gebruik van Typeform, dat elke maand miljoenen formulieren genereert.

Wanneer Typeform te gebruiken?

Heb je prangende vragen voor jouw klanten of gebruikers, en wil je die op schaal beantwoord krijgen? Gebruik Typeform om deze vragen op de juiste manieren te stellen en ook echt beantwoord te krijgen. Deel vervolgens een simpele link naar het formulier en zie de antwoorden binnenstromen.

Wil je aan de slag met Typeform?

Wij gebruiken Typeform om voor jouw bedrijf gebruikersonderzoek te doen en feedback te verzamelen.