Doe de Growth Scan
Important Announcement
Top bars don’t need to be tiny you know. Check out this one.

Marketing Tools

Wil je weten welke marketing tools er allemaal zijn? Wij gebruiken dagelijks tientallen tools om bedrijven sneller te laten groeien.
Wat is Hubspot?
Hubspot is het beste CRM systeem voor elke startup, scale-up of MKB bedrijf. Doordat Hubspot de marketing, sales en support activiteiten onder één dak heeft, kun je veel voordelen behalen. Het is de ultieme toolkit voor elk commercieel bedrijf. Met name het e-mail marketing en automation systeem in combinatie met het CRM voor sales maakt dit een krachtig platform. Je kunt hier zeer schaalbare processen met opzetten en beheren zonder dat dit ten koste gaat van de ervaring voor de klant.
Wat is Typeform?
Typeform stelt je eenvoudig in staat om mooie formulieren, enquêtes en quizzen te maken. Deze tool wordt vaak gebruikt voor onderzoek, lead generatie en om funnels mee te maken. Daarnaast dient Typeform in veel gevallen ook als platform voor het maken van een snelle MVP om zo een assumptie te testen in de markt.
Wat is Expandi?
Expandi maakt LinkedIn marketing automation een stuk toegankelijker. Door automatisch contacten te leggen én berichten te sturen, kun je op grote schaal jouw doelgroep bereiken en je propositie over de bühne brengen.
Wat is Hotjar?
Hotjar is een van de meest gebruikte tools om meer informatie over het gebruik van je website te verkrijgen. Met de heatmap en muisgedrag functionaliteit kun je eenvoudig achterhalen hoe gebruikers zich gedragen. Op basis daarvan kun je snel optimalisaties doorvoeren om zo het conversiepercentage van je website te verbeteren.
Wat is ActiveCampaign?
ActiveCampaign is na Hubspot misschien wel een van de meest krachtige marketing en sales automation platformen. Met wederom een krachtig e-mail marketing en automation systeem kun je op visuele wijze workflows maken die de customer journey automatiseert. In tegenstelling tot Hubspot is ActiveCampaign een zeer betaalbaar platform en is daarmee ook absoluut een van onze favoriete tools
Wat is Instapage?
Instapage maakt het doodeenvoudig om snel mooie landingspagina's te maken die converteren. Door deze tool te koppelen aan bijvoorbeeld Facebook en Google, kun je gemakkelijk data-gedreven experimenten uitvoeren. Deze tool heeft daarnaast een ingebouwd AB test functie wat erg handig is om tot meer conversies te komen.
Wat is Zapier?
Zapier is de lijm van het internet en stelt je in staat om bijna elke app te verbinden en data te verzenden.
Wat is Phantombuster?
Phantombuster is een bijzondere tool. Via dit platform kun je data extraheren van platformen zoals LinkedIn, Facebook en Instagram. Deze data kan erg goed van pas komen bij het opzetten van outbound campagnes maar ook voor het analyseren van gedrag van je doelgroep.
Wat is Google Analytics?
Google Analytics is een van de meest onderschatte data analyse tools. Bijna elke website maakt er gebruik van maar bijna niemand gebruikt deze tools zoals het zou moeten. Met wat simpele aanpassingen kun je bijhouden waar je conversies vandaan komen. Zo weet je straks precies wat er goed gaat en waar de ruimte voor verbetering ligt.
Wat is LeadInfo?
LeadInfo is een tool waarmee je de bedrijven die jouw website bezoeken kunt identificeren. Door slim gebruik te maken van onder andere een IP-database, is het mogelijk om ook de kenmerken van deze bedrijven te achterhalen, zoals bedrijfsgrootte, markt en website. Deze tool is met name geschikt voor bedrijven met een sales team.
Wat is LandBot?
LandBot is een krachtig chatbot platform. Via de flexibele editor is het mogelijk om conversationele enquêtes, lead formulieren en quick scans te maken. Deze tool helpt je letterlijk om om websitebezoekers om te zetten in gesprekken en uiteindelijk tot deals.
Nieuwe tool?
Heb je een nieuwe tool die op dit lijstje hoort? Stuur ons een e-mail naar hello@unmuted.com. Na een uitvoerige test laten we je weten of de tools wordt toegevoegd.

Meer leren over marketing tools?

Word lid van The Experiments Club en maak op een laagdrempelige manier kennis met deze marketing tools en hoe je ze het beste kunt gebruiken.

gratis lid worden
contact opnemen
Pijl