Doe de Growth Scan
Important Announcement
Top bars don’t need to be tiny you know. Check out this one.

Growth Marketing Agency

Het marketing proces waar je wél van gaat groeien

Wij helpen je met het opstellen van een groeistrategie en nemen je mee in een strak uitvoeringsproces. Werk je in de B2B tech wereld en heb je een sales proces voor het verkopen van je product of dienst? Lees dan verder over het Growth Program van Unmuted.

"Unmuted is de partij waarvan je hoopt dat je concurrenten hem niet ontdekken."
Anne de Korte van Innvolve
Anne de korte
Marketing Manager, Innvolve
bedrijven waar we met trots voor werken
Logo ReturnistaLogo MisterGreenLogo Ginger PaymentsLogo BuyBayLogo Fynch

Marketing anno nu

Marketing is niet iets wat je aanzet, het is een proces waarin je continu op zoek gaat naar manieren om te groeien. Bij Unmuted helpen we bedrijven erachter te komen wat werkt en wat niet.

Onze aanpak is erop gericht om nieuwe ideeën te bedenken die goed bij jouw business passen. Om dit voor elkaar te krijgen stellen we eerst een groeistrategie op.

Vervolgens gaat een Growth Marketing Manager voor jou aan de slag met digitale tools en specialisten uit ons netwerk om snelle en duurzame resultaten te behalen. Zo lijkt het net of er een hele marketingafdeling voor je aan het werk is.

Ons hart ligt bij de innovatieve bedrijven uit het MKB. Of dat nou een softwarebedrijf is die abonnementen verkoopt of een dienstverlener met een moderne aanpak, dat maakt ons dan weer niet uit.

― Max van den Ingh
Max van den Ingh
onze dienst

Het Growth Program™

Wij weten als geen ander hoe een bedrijf verder kan groeien. We vinden het daarnaast belangrijk dat je als bedrijf ook onderdeel wordt van dit proces en uiteindelijk de touwtjes zelf weer in handen krijgt. Het groeiprogramma van Unmuted bestaat daarom uit drie fasen.

meer weten?
1. Foundation
We zetten een solide basis neer om verder op te groeien. Denk aan data tracking, de implementatie van belangrijke marketing software, het optimaliseren van de website en het maken van een roadmap.
2. Acceleration
Nu gaan we gas geven. Er staat een goede basis en we weten wat we moeten doen. We zorgen ervoor dat er elke twee weken nieuwe projecten worden opgeleverd die omzet helpen genereren.
3. Transformation
We helpen je om intern iemand aan te nemen of we trainen je team. Zo krijg je de touwtjes weer in handen. Heb je onze hulp nog nodig? Dan staan we altijd voor je klaar.

De projecten waar we aan werken leveren gewoon écht een bijdrage aan de sales. Dat is toch waar het om draait.

Tom van wees
Ginger Payments
ons proces

Growth Model

Aan de hand van een bewezen proces en door gebruik te maken van data kiezen we continu uit verschillende marketingtactieken om groei te bewerkstelligen.

meer weten?
Growth-model-unmuted-black
AAARRR

Niet alleen de bovenkant, maar de gehele marketingfunnel

Awareness
Pijl
Het bereiken van je doelgroep is absoluut een van de belangrijkste onderdelen van marketing. Zonder bekendheid geen business. Bedrijven helpen gehoord te worden is waar Unmuted letterlijk voor staat, hier zijn we dus ook erg goed in.
Acquisition
Pijl
Vervolgens wil je ook contacten halen uit je Awareness inspanningen, toch? Kunnen potentiële klanten zich eenvoudig aanmelden of is de drempel te hoog? Wat zijn de conversiepercentages? Door hier focus aan te brengen ga je meer resultaten uit dezelfde inspanning halen.
Activation
Pijl
Nadat iemand contact met je heeft gezocht of je dienst online heeft uitgeprobeerd, is het belangrijk om hier actief mee om te gaan. Heb je erover nagedacht welke informatie belangrijk is voor je klanten? En hoe je deze informatie vervolgens het beste kunt overbrengen?
Retention
Pijl
Als je ervoor kunt zorgen dat klanten terug blijven komen dan heb je het goed voor elkaar. Wat kun je allemaal doen om top-of-mind te blijven?
Revenue
Pijl
Het verhogen van de omzet is het ultieme marketingdoel. Hoe kun je slim met data omgaan en inspelen op gedrag? Is het aanbod wel op orde of kunnen hier verbeteringen in worden aangebracht?
Referral
Pijl
Niets is zo fijn als tevreden klanten die jouw bedrijf aanbevelen bij anderen. Als jouw dienst zo goed is als je denkt, dan zijn er een hoop tactieken om nog meer van die fijne referrals te krijgen.
Growth Marketing Tools

Tools waar wij mee werken

Er zijn duizenden marketing tools beschikbaar. Wij hebben ervaring met 100+ van deze tools waardoor er altijd een geschikte te vinden is om snel resultaat mee te behalen.
bekijk alle tools

Met ons werken betekent aan de slag gaan met

We werken samen met een grote groep specialisten. Van advertentie specialisten tot designers, van content schrijvers tot developers.
Content marketing
LinkedIn marketing
Email marketing
Social media advertising
Marketing automation
Conversie optimalisatie
Branding
Data & analytics
SEO
SEA
YouTube
Clubhouse

De keuze is aan jou

Wil je aan de slag met marketing waar je wel van gaat groeien? Plan een vrijblijvend gesprek in en we laten je zien hoe.

FAQ

Heb je nog vragen? Wij hebben antwoorden

Hoe werkt het Growth Program™ precies?
Pijl
Hier vertellen we je natuurlijk graag meer over tijdens een eerste kennismakingsgesprek. In grote lijnen is het Growth Program™ een uitgestippeld plan om jouw bedrijf zo efficiënt en effectief mogelijk te laten groeien. Door te focussen op het neerzetten van een goede basis en daarna snel aan de slag te gaan met het uitvoeren van wekelijkse marketing sprints, kunnen we mooie resultaten behalen.
Wat is Growth Marketing?
Pijl
Bij Growth Marketing wordt er verder gekeken dan alleen meer website bezoekers en leads binnenhalen. Je kijkt ook naar de conversie, wat werkt goed en wat niet, hoe kun je de omzet verhogen, kun je meer business uit bestaande klanten halen? Het is dus een holistische aanpak waarbij data een hele belangrijke rol speelt.
Voor wie is Growth Marketing geschikt?
Pijl
Het mooie van Growth Marketing is dat het voor ieder bedrijf geschikt is. Het is een manier van denken die je in staat stelt om effectiever met je tijd en marketingbudget om te gaan.
Bieden jullie ook losse marketing diensten aan?
Pijl
Ongeveer 80% van onze klanten kiest voor het Growth Program™ vanwege de complete aanpak. Maar we voeren ook losse projecten uit voor bedrijven die echt concrete plannen hebben.
Leuke hond toch?