Door op “Accepteren” te klikken, stem je in met het opslaan van cookies op je apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Wall of Wins

Het schijnt door in de podcastepisodes dat ze zijn ontstaan uit oprechte nieuwsgierige aandacht voor het b2b marketingvak, en niet vanuit een commerciële doelstelling. Ik luister met plezier mee :) Keep it up guys!
Syra Vlaanderen
CMO, Code
Invulling
Resultaat
door
We zijn mega blij met de samenwerking! Zelden met een agency gewerkt die zo proactief dingen oppakt. Met Jasper werken is ook erg fijn 🙌
Camiel van Dooren
Co-Founder & CEO, Productpine
Invulling
Resultaat
door
Uitdaging
Er bestond nagenoeg geen vraag buiten het netwerk van de founder om.
Invulling
Na het goed vaststellen van zowel positionering als de ICP bouwden we met minimaal budget een nieuwe website en stelden een ABM-strategie waarin LinkedIn content van de founder centraal stond.
Resultaat
In minder dan 4 maanden tijd en met zo'n €6.5k aan advertentiebudget werd er al €360.000 aan pipeline gegenereerd door inbound demo's aangevraagd door CXO's van bedrijven die binnen de ICP vielen.
door
The copy in the new homepage wireframe is so awesome that we don’t want to make another version ourselves, it’s really on point!
Luuk Koedam
Co-founder & CEO, Intractive
Invulling
Resultaat
door
Jullie podcast is wekelijkse kost onderweg naar familie op zondagochtend. Lekker bezig, keep it up!
Koen van Hooren
Co-founder, Solid Growth
Invulling
Resultaat
door
Het is mooi wat er allemaal gebeurt nu. Ons team is onder de indruk van wat jullie doen, precies wat we hoopten. Dit is echt anders dan alle andere agencies waar ik mee heb gewerkt.
Michel Elings
Co-Founder, Vev
Invulling
Resultaat
door
Uitdaging
Dit compliance-voor-startups platform was al bezig met het publiceren van SEO content, maar zonder grondig uitgewerkte strategie.
Invulling
Tijdens een audit werden er quick wins geïdentificeerd. Daarna werd er een uitgebreide SEO strategie uitgedacht, met bijbehorende content briefs voor de in-house content schrijver.
Resultaat
32x impressies en dagelijkse clicks binnen 5 maanden na het starten van de samenwerking.
door
Toevallig net aflevering 2 en 3 van House of Demand geluisterd in de sportschool. Heel chill dat jullie in 30 min niet alleen inzicht geven maar ook tactieken delen die je direct kan toepassen! 😄
Elroy Messelaar
ABM Marketer
Invulling
Resultaat
door
Kans
Een aantal goedpresterende artikelen met 2022 in de titel verdienden een update.
Invulling
Het aanpassen van blog titels naar het nieuwe jaar en het opnieuw publiceren van het artikel gaf een snelle boost aan SEO prestaties. Zo gepiept, en onmiddellijk resultaat.
Resultaat
In Google Search Console zagen we de impressies en clicks van deze blogs meteen toenemen.
door
Uitdaging
Om op te schalen wilde ShopPop nieuwe landen betreden. Maar dit leidde al snel tot een chaotische marketing operatie.
Invulling
Er is een GTM-framework uitgewerkt, per land, met duidelijk gedefinieerde te creëren content en campagnes, te behalen milestones en planning.
Resultaat
Duidelijkheid over wat er moet gebeuren en wie waar voor verantwoordelijk is. Daarnaast ook de keuze om enkel voor landen te gaan die op basis van een potentie-berekening als 'levensvatbaar' kunnen worden beschouwd. Hierdoor is de slagingskans per land aanzienlijk toegenomen.
“Ik denk dat je dit F*CKING goed gedaan hebt”.
Uitdaging
De V1 voor een complete LinkedIn advertentie campagne ontwikkelen binnen een week zonder duidelijke briefing qua messaging.
Invulling
De website, gesprekken en presentaties werden grondig doorgespit om een eenduidig verhaal en tevens verschillende invalshoeken te ontdekken.
Resultaat
Bij het presenteren van de advertentie sprak de eigenaar van dit bedrijf de legendarische woorden “Ik denk dat je dit F*CKING goed gedaan hebt”.
door
Uitdaging
Bedrijf in de MedTech-industrie wilde meer awareness creëren voor de relaunch van een van de instrumenten die ze verkopen.
Invulling
Er werd een brede campagne opgezet bestaande uit LinkedIn, Google, Meta & YouTube Ads.
Resultaat
Het MedTech bedrijf mocht al snel een aantal relevante demo-aanvragen ontvangen naar aanleiding van deze campagne.
door
Uitdaging
Bedrijf in de cosmetica-industrie kreeg nog relatief weinig aanvragen voor introductiegesprekken via de website.
Invulling
Op basis van uitgebreid onderzoek werden er Google Ad campagnes opgezet waar ingezet werd op relevante zoektermen voor dit bedrijf gericht op cosmeticaveiligheid .
Resultaat
Het bedrijf krijgt nu maandelijks steeds meer aanvragen voor introductiegesprekken binnen via deze succesvolle demand capture advertenties.
door
Kans
De expertise van de CEO ophalen om deze vervolgens om te toveren tot goede content voor socials.
Invulling
De CEO werd uitgenodigd voor een video interview waarin korte vragen werden gesteld over de onderwerpen van goedpresterende blogs op hun website.
Resultaat
Een YouTube video die in Google op #1 ranked voor een belangrijke zoekterm en 13% engagement rate op de LinkedIn post waarin dezelfde video gedeeld werd.
door
Uitdaging
Het vinden van een manier om te prioriteren welk marktsegment als eerste betreden diende te worden, juist omdat het product zo'n brede use case heeft.
Invulling
Er werd een model ontwikkeld om marktsegmenten te rangschikken op basis van factoren als marktvolwassenheid, concurrentie, zoekvolume en meer.
Resultaat
Implementatie van een methode om er zeker van te zijn dat de marketing playbooks die uit werden gevoerd de investering waard zouden zijn.
door
Kans
Een founder & CEO met mega veel subject-matter expertise, die veel te druk was om deze kennis actief te delen.
Invulling
Er werd een podcast gelanceerd, samen met een partner van dit supply chain optimalisatie platform.
Resultaat
1 uur aan tijd van de founder veranderde in 1 podcast en 15 video's voor LinkedIn, waarvan 5 ook advertenties zijn geworden.
Uitdaging
Na gemixte on-page resultaten uit diverse advertenties was een nieuwe landingspagina in geheel nieuwe look enorm gewenst.
Invulling
Door de huidige huisstijl een upgrade te geven blijft de nieuwe pagina herkenbaar, doch vernieuwend. Dankzij no-code development kan het design binnen dagen ontwikkeld worden tot volwaardige pagina.
Resultaat
Advertentieverkeer blijft gemiddeld 2:40 minuut op de vernieuwde landingspagina.
door
Uitdaging
Google Ads draaide op een boel zoektermen, maar er kwam geen omzet uit voort.
Invulling
Het account werd herbouwd met enkel en alleen high-intent zoekwoorden en bijpassende advertenties.
Resultaat
Een ROI in de eerste 90 dagen van meer dan 1300% aan won revenue, vanuit non-branded zoekopdrachten die we voorheen niet afvingen.
door

Kom je bij ons werken?

Word onderdeel van ons team en kies voor een carrière waar je met trots op terug zult kijken.