Tooltip text

Door op “Accepteren” te klikken, stem je in met het opslaan van cookies op je apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Start je aanvraag voor The Growth Program

Ben je er klaar voor om jouw B2B SaaS bedrijf op te schalen? Bekijk hieronder onze beschikbaarheid en vul vervolgens het aanvraagformulier in. We reserveren de plek voor je en nemen contact op. Je zit nergens aan vast.

Juli

Vol

0

plek beschikbaar

plekken beschikbaar

Augustus

Vol

0

plek beschikbaar

plekken beschikbaar

September

Vol

1

plek beschikbaar

plekken beschikbaar

Oktober

Vol

2

plek beschikbaar

plekken beschikbaar

November

Vol

2

plek beschikbaar

plekken beschikbaar

December

Vol

2

plek beschikbaar

plekken beschikbaar

Vul het formulier in om je aanvraag te starten

Je zit nergens aan vast. Nadat je je gegevens hebt ingevuld nemen we contact met je op om je case door te nemen. Als we zeker weten dat wij van grote waarde kunnen zijn dan ontvang je een officieel prijsvoorstel en overeenkomst.

0
€1.000

Maandelijks mediabudget

€50.000
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vragen over The Growth Program

Hoe weet ik of dit voor ons bedrijf geschikt is?

Zoals onze klant ooit mooi zei: "Als je een startup met product-market fit hebt en op wil schalen, bel Unmuted.", aldus Aron Schilder van Recruit Robin. Zelf zeggen we altijd dat onze dienst het beste past bij B2B techbedrijven, van SaaS tot platforms, die via demo aanvragen hun product verkopen. Bij voorkeur werken we met bedrijven die al het Hubspot CRM gebruiken, of hiervoor open staan. Andere keuze gemaakt? Geen punt, we werken we ook met bedrijven die een andere tool stack hebben. Wij passen ons wel aan.

Wat zijn voorbeelden van projecten waar jullie aan werken?

Ons model is proces-gedreven, niet project-gedreven. Dit houdt in dat we jou bij de start van de samenwerking meenemen in onze werkwijze. Dit proces zorgt ervoor dat we continu nieuwe marketingexperimenten initiëren. Als iets goed werkt, dan ga je groeien. Werkt het niet? Dan pakken we gelijk door met het volgende idee. Op die manier stapelen we succes op succes. En wanneer iets dusdanig goed werkt, dan maken we er een playbook van. Zie dat als een recept voor het uitvoeren van je campagnes. Bekende playbooks richten zich op adverteren op LinkedIn, Meta, TikTok, YouTube en Google, het optimaliseren van je website, het schrijven van SEO content, het uitbreiden van je LinkedIn netwerk en nog veel meer.

Welke skills hebben jullie in-house?

We hebben alle essentiële B2B marketing skills in-house. Van adverteren tot data analytics, van content creatie tot marketing automation. Ons team werkt elke dag samen aan marketingprojecten voor B2B SaaS organisaties.

Met welke kosten moet ik rekening houden?

De kosten zijn afhankelijk van de huidige (marketing) maturity van de organisatie en de ambitie. Hoe meer er aan het fundament gewerkt moet worden en hoe hoger de ambitie, hoe meer commitment wij nodig hebben om voldoende impact te kunnen maken. De beste manier om meer informatie te krijgen over onze kosten is door het aanvraag formulier in te vullen via de knop in het menu.

Werken jullie zelfstandig of met ons team?

In de basis werken wij vanuit ons eigen kantoor, maar van tijd tot tijd een face-to-face afspraak is alleen maar leuk, natuurlijk. We werken zelfstandig, maar geïntegreerd met jouw team. Afhankelijk van jullie team resources, bepalen we de optimale rolverdeling. Vaak zijn wij betrokken bij de strategie, het bedenken van mogelijke routes om dit uit te voeren en bij de executie. Dit laatste gaat altijd in samenwerking met het interne team om ervoor te zorgen dat de relevantie optimaal is.