Door op “Accepteren” te klikken, stem je in met het opslaan van cookies op je apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

De missie van Unmuted

Het is 2024. De manier hoe bedrijven diensten inkopen verloopt fundamenteel anders dan pakweg tien jaar geleden.

Voorheen konden bedrijven simpelweg hun kennis ruilen voor contactgegevens, om zo leads te genereren voor sales.

Ondanks dat deze aanpak een tijd lang prima heeft gewerkt, zijn wij van mening dat het tijd is om dit hoofdstuk te sluiten.

Mensen ontdekken zakelijke producten en diensten via social media, in communities, via hun netwerk, op chat apps of door naar podcasts te luisteren, om maar een paar manieren te noemen.

Hoewel het bewijs hiervan steeds duidelijker wordt, hebben bedrijven moeite met het omarmen van een nieuwe aanpak.

De consequenties? Teleurstellende resultaten en marketingafdelingen die daarop worden aangekeken.

Dit symptoom wordt in stand gehouden door misvattingen, gebrek aan relevante kennis en verouderde benchmarks. Maar zeker ook door een schrijnend tekort aan ervaren, moderne B2B marketing professionals die de status quo durven te challengen.

Wij vinden B2B marketing een prachtig vak en willen het graag zien floreren. Zodat meer mensen zich er toe aangetrokken voelen en het vak als geheel in stroomversnelling raakt.

Als agency hebben wij direct impact op een select aantal bedrijven. De kennis die uit dat werk ontstaat is echter van onschatbare waarde voor velen.

Wij geloven dat, door deze kennis te blijven ontwikkelen, toegankelijk te maken en te verspreiden, er een nodige cultuuromslag plaats kan vinden in de B2B marketing industrie.

We're Cultivating B2B Marketing

Zodat de nieuwe generatie het vakgebied naar een nóg hoger niveau kan tillen en zij eindelijk de waardering krijgen die zij verdienen.

Max van den Ingh

Founder & CEO van Unmuted