ActiveCampaign

ActiveCampaign is na Hubspot misschien wel één van de meest krachtige marketing en sales automation platformen. Met wederom een krachtig email marketing en automation systeem kun je op visuele wijze workflows maken die de customer journey automatiseert. In tegenstelling tot Hubspot is ActiveCampaign een zeer betaalbaar platform en is daarmee ook een populaire tool.

Pricing

Goedkoop
Gemiddeld
Duur
Free trial optie
Geen free trial

Hoe werkt ActiveCampaign?

ActiveCampaign helpt je je winst te vergroten met behulp van email marketing automation. Anders dan vergelijkbare tools werkt ActiveCampaign met specifieke data, zoals persoonlijke interesses van potentiële en/of bestaande klanten. Bovendien maakt de tool het mogelijk om jouw verkoopproces te automatiseren zodat er een constante stroom van klanten wordt gecreëerd zonder dat het veel tijd kost.

Wat maakt ActiveCampaign zo krachtig?

Op Hubspot na, is Activecampaign mogelijk wel één van de meest krachtige sales en marketing automation platformen. In tegenstelling tot Hubspot, is ActiveCampaign een zeer betaalbaar platform en is daarmee ook een populaire tool. Met wederom een krachtig email marketing en automation systeem kun je op visuele wijze workflows maken die de customer journey automatiseert. ActiveCampaign krijgt op basis van data inzicht in de persoonlijke interesses van jouw potentiële en bestaande klanten. Daarnaast maakt deze tool een geautomatiseerd verkoopproces waardoor je een constante stroom aan klanten kan verwachten, zonder dat het teveel van je tijd kost.

Wil jij ook met

ActiveCampaign

aan de slag?

*Komend kwartaal is er nog slechts 1 plek beschikbaar.