Customer.io

Customer.io is een e-mailmarketingplatform waarmee je e-mails, pushmeldingen, marketingberichten en meer kunt versturen. De tool doet dit geautomatiseerd of creëert hiervoor triggers. Dit kan met verschillende doeleinden: van upselling tot een welkom-bericht. Customer.io maakt dit super makkelijk door alle klantgegevens op één plek te verzamelen.

Pricing

Goedkoop
Gemiddeld
Duur
Free trial optie
Geen free trial

Hoe werkt Customer.io?

Het begint bij het bepalen van het soort bericht of e-mail. Hierna heb je keuze uit verschillende kanalen die je in gebruik zou willen nemen. De laatste stap is het correct instellen van het bericht of de e-mail. Er zijn veel opties om ervoor te zorgen dat je bericht of e-mail op de correcte dag en tijdstip wordt verstuurd. Op die manier hoef je je nooit meer zorgen te maken of jouw boodschap wel op het juiste moment jouw klant bereikt.

Wat kost Customer.io?

Om te starten met Customer.io begin je met het Basic plan voor $150 per maand. Met het Basic plan kan je tot zo’n 12.000 profielen gebruiken. Maak je gebruik van meer profielen, dan worden deze opgeteld bij het maandelijkse bedrag. Verder kan je hiermee onder andere e-mails, sms-jes en pushmeldingen versturen en heb je toegang tot de technische support. Met een Premium account beschik je onder meer over een 90-daags onboarding programma en een Customer Success Manager.

Wil jij ook met

Customer.io

aan de slag?

*Komend kwartaal is er nog slechts 1 plek beschikbaar.