Door op “Accepteren” te klikken, stem je in met het opslaan van cookies op je apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Customer.io

Customer.io is een e-mailmarketingplatform waarmee je e-mails, pushmeldingen, marketingberichten en meer kunt versturen. De tool doet dit geautomatiseerd of creëert hiervoor triggers. Dit kan met verschillende doeleinden: van upselling tot een welkom-bericht. Customer.io maakt dit super makkelijk door alle klantgegevens op één plek te verzamelen.

Pricing

Goedkoop
Gemiddeld
Duur
Free trial optie
Geen free trial

Hoe werkt Customer.io?

Het begint bij het bepalen van het soort bericht of e-mail. Hierna heb je keuze uit verschillende kanalen die je in gebruik zou willen nemen. De laatste stap is het correct instellen van het bericht of de e-mail. Er zijn veel opties om ervoor te zorgen dat je bericht of e-mail op de correcte dag en tijdstip wordt verstuurd. Op die manier hoef je je nooit meer zorgen te maken of jouw boodschap wel op het juiste moment jouw klant bereikt.

Wat maakt Customer.io zo krachtig?

Met het e-mail en marketingplatform Customer.io kan je e-mails, push meldingen, marketingberichten en meer geautomatiseerde berichten of advertenties versturen. Je kan bijvoorbeeld een trigger instellen waardoor de klant een welkom-bericht krijgt, of een aanbieding zodra de eerste aankoop is geweest. Customer.io maakt CRM erg makkelijk door de vele integraties als Facebook Ads, Google Ads en Google Analytics.

Ook aan de slag met de meest krachtige B2B marketing tools?

*Komend kwartaal is er nog slechts 1 plek beschikbaar.