Door op “Accepteren” te klikken, stem je in met het opslaan van cookies op je apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Expandi

Expandi maakt LinkedIn marketing automation een stuk toegankelijker. Door automatisch contacten te leggen én berichten te sturen, kun je op grote schaal jouw doelgroep bereiken en je propositie overbrengen.

Pricing

Goedkoop
Gemiddeld
Duur
Free trial optie
Geen free trial

Hoe werkt Expandi?

Expandi helpt je je LinkedIn netwerk geautomatiseerd te vergroten. Gebaseerd op interesses van LinkedIn-gebruikers worden onder andere je aantal LinkedIn connecties uitgebreid. Met behulp van campagnes wordt het makkelijker om gepersonaliseerde berichten te versturen. Bovendien is Expandi een veilige tool om het maximale te halen uit LinkedIn.

Wat maakt Expandi zo krachtig?

Gebaseerd op jouw ideale klantprofiel stuurt deze tool elke dag, automatisch connectie verzoeken uit op LinkedIn. Een campagne met automation vanuit Expandi maakt het mogelijk om naast het bekijken van profielen, ook connectie- en berichtverzoeken versturen. Zo kun jij je propositie overbrengen aan jouw ideale klant of kandidaat. Deze tool is absoluut geschikt voor mensen met een sales functie of voor recruiters. Maar kan eigenlijk voor iedereen worden ingezet die zijn of haar netwerk wilt uitbreiden. Naast de mogelijkheden binnen LinkedIn, kan de software ook outbound e-mails versturen en heeft Expandi een academy om jouw LinkedIn skills naar een hoger niveau te tillen.

Ook aan de slag met de meest krachtige B2B marketing tools?

*Komend kwartaal is er nog slechts 1 plek beschikbaar.