Door op “Accepteren” te klikken, stem je in met het opslaan van cookies op je apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Figma

Figma maakt het mogelijk om ontwerpen te maken van digitale producten zoals interactieve prototypes en websites. Het programma wordt doorgaans gebruikt voor het uitwerken van designs. Figma bevat een compleet pakket aan allerlei functionaliteiten. Met de basis- en gratis versie kom je al een eind, ook hiermee kun je eenvoudig professionele en aantrekkelijke interfaces ontwerpen.

Pricing

Goedkoop
Gemiddeld
Duur
Free trial optie
Geen free trial

Hoe werkt Figma?

Figma is zowel in je browser als app beschikbaar. Er is sprake van een cloud, waarmee je altijd en overal (met internetverbinding) toegang hebt tot al je ontwerpbestanden. Tegelijkertijd aan hetzelfde projectbestand werken en elkaar voorzien van feedback is geen probleem met Figma.

Wat maakt Figma zo krachtig?

Figma maakt ontwerpen van digitale producten als interactieve prototypes, websites en designs toegankelijk voor iedereen. 

Ook aan de slag met de meest krachtige B2B marketing tools?

*Komend kwartaal is er nog slechts 1 plek beschikbaar.