Door op “Accepteren” te klikken, stem je in met het opslaan van cookies op je apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Google Sheets

Google Sheets is een onderdeel van Google Drive. Hiermee maak je, kort gezegd, eenvoudig spreadsheets aan. De tool bevat alle benodigdheden voor basis spreadsheets en is makkelijk in gebruik. Daarnaast is het delen snel geregeld zodat samenwerken geen probleem is.

Pricing

Goedkoop
Gemiddeld
Duur
Free trial optie
Geen free trial

Is Google Sheets hetzelfde als Excel?

Ondanks dat de twee tools erg op elkaar lijken, zijn er zeker wel verschillen. Zo is Google Sheets net wat makkelijker te gebruiken dan Excel. Ook ligt bij Google Sheets de nadruk op samenwerken waardoor je altijd en overal bij je spreadsheets kan. Dit gaat echter iets moeilijker met Excel.

Wat maakt Google Sheets zo krachtig?

Het gebruik van Google Sheets is vooral handig wanneer je data verzamelt via een scraping tool als Phantombuster. Vervolgens kun je je sheet makkelijk opschonen voordat je deze toevoegt aan een advertentieplatform zoals LinkedIn.

Ook aan de slag met de meest krachtige B2B marketing tools?

*Komend kwartaal is er nog slechts 1 plek beschikbaar.