Door op “Accepteren” te klikken, stem je in met het opslaan van cookies op je apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Google Tag Manager

Wanneer je het over digital marketing hebt kan Google Tag Manager niet ontbreken. Het is een oplossing van Google om eenvoudig trackingcodes te beheren. In plaats van handmatig codes toe te voegen aan de broncode van een website, maakt GTM het mogelijk om tags en scripts dynamisch toe te voegen en bij te werken. Dit maakt het meten van websiteverkeer, conversies, en andere gebruikersinteracties mogelijk.

Pricing

Goedkoop
Gemiddeld
Duur
Free trial optie
Geen free trial

Hoe werkt Google Tag Manager?

Je start met het aanmaken van een container voor je specifieke website. Vervolgens kan de gegenereerde code worden toegevoegd aan je websitepagina's. Binnen GTM configureer je tags, zoals Google Analytics en LinkedIn pixel, inclusief triggers en variabelen. Wanneer wijzigingen zijn aangebracht, publiceer je ze, waarna je de ingebouwde tools gebruikt om te testen en debuggen voordat je de wijzigingen definitief doorvoert. GTM geeft je hiermee een flexibele manier om tags te beheren en bij te werken zonder direct in de websitecode te duiken.

Wat maakt de Google Tag Manager zo krachtig?

Google Tag Manager (GTM) is krachtig door zijn eenvoudige, onafhankelijke beheer van website tags. Zonder diepgaande technische kennis kun je snel tags toevoegen en configureren. De snelle implementatie, ingebouwde test- en debugtools, en centrale omgeving voor alle tags maken GTM een top oplossing voor het beheren van trackingcodes op websites. Hierdoor neemt de snelheid van je digitale marketingactiviteiten toe.

Ook aan de slag met de meest krachtige B2B marketing tools?

*Komend kwartaal is er nog slechts 1 plek beschikbaar.