Door op “Accepteren” te klikken, stem je in met het opslaan van cookies op je apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Hotjar

Hotjar is een van de meest populaire tools om meer informatie over gebruikers van je website te verkrijgen. Met de heatmap- en muisgedrag-functionaliteiten kun je eenvoudig achterhalen hoe gebruikers zich gedragen. Op basis daarvan kun je snel optimalisaties doorvoeren om zo het conversiepercentage van je website te verbeteren.

Pricing

Goedkoop
Gemiddeld
Duur
Free trial optie
Geen free trial

Waarom Hotjar?

Met behulp van Hotjar kun je de ervaring van jouw websitebezoeker verbeteren. Hiermee krijg je snel de knelpunten in kaart met behulp van heatmaps, recordings, polls, surveys en meer. Deze tool geeft dan ook een compleet inzicht in het bezoekersgedrag op jouw website.

Wat maakt Hotjar zo krachtig?

Hotjar is een van de meest populaire tools om websitegedrag te kunnen analyseren. Met de recordings, heatmap- en muisgedrag-functionaliteiten kun je eenvoudig de knelpunten van jouw funnel achterhalen en je website optimaliseren. Conversie-optimalisatie wordt voor jouw website op deze manier een fluitje van een cent. Met de polls en surveys die je kan opstellen op je website vanuit Hotjar, kan je naast de kwantitatieve ook kwalitatieve data van jouw website bezoekers ontvangen.

Ook aan de slag met de meest krachtige B2B marketing tools?

*Komend kwartaal is er nog slechts 1 plek beschikbaar.