Door op “Accepteren” te klikken, stem je in met het opslaan van cookies op je apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Hubspot

Hubspot is het beste CRM systeem voor elke startup, scale-up of MKB bedrijf. Doordat Hubspot de marketing, sales en support activiteiten onder één dak heeft, kun je veel voordelen behalen. Het is de ultieme toolkit voor elk commercieel bedrijf. Met name het e-mail marketing en automation systeem in combinatie met het CRM voor sales maakt dit een krachtig platform. Je kunt hier zeer schaalbare processen met opzetten en beheren zonder dat dit ten koste gaat van de ervaring voor de klant.

Pricing

Goedkoop
Gemiddeld
Duur
Free trial optie
Geen free trial

Waarom kiezen voor Hubspot?

Hubspot geeft je de mogelijkheid om op één plek leads te registreren, klantreizen aan te scherpen en je content te creëeren en optimaliseren. Bovendien zorgen duidelijke dashboards voor het snel zien van resultaten.

Wat maakt Hubspot zo krachtig?

Hubspot is het beste CRM systeem voor elke startup en scale-up. Marketing, sales en support activiteiten staan onder één dak, wat voor je gehele team veel inzicht en voordeel geeft. Schaalbare processen opzetten, inzien en beheren doe je in Hubspot zonder dat dit ten koste gaat voor de klantervaring. Hubspot geeft je de mogelijkheid om op één plek leads te registreren, klantreizen in kaart te brengen en aan te scherpen. Ook andere taken als content creëren en optimaliseren aan de hand van rapporten doe je via dit platform. Bovendien zorgen duidelijke dashboards voor het inzien van resultaten in een oogopslag.

Ook aan de slag met de meest krachtige B2B marketing tools?

*Komend kwartaal is er nog slechts 1 plek beschikbaar.