Door op “Accepteren” te klikken, stem je in met het opslaan van cookies op je apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Hunter

Hunter is de perfecte tool voor het opzoeken van professionele e-mailadressen. Daarnaast is het ook mogelijk om deze direct te verifiëren. Met deze tool heb je binnen no-time alle benodigde e-mailadressen voor je outreach campagnes.

Pricing

Goedkoop
Gemiddeld
Duur
Free trial optie
Geen free trial

Hoe werkt Hunter?

Hunter beschikt over verschillende features: domain search, email finder, email verifier, author finder en bulk tasks. Deze features hebben uiteenlopende functies. Zo weet je met de domain search binnen één klik welke professionele e-mailadressen behoren tot een bepaald bedrijf. Met de bulk tasks behaal je de meeste resultaten. Hiervoor hoef je alleen een complete leadlijst aan te leveren.

Wat maakt Hunter zo krachtig?

Met Hunter kun je de e-mailadressen van professionals binnen no-time vinden. Naast dat je met deze tool individuele e-mailadressen van organisaties kan achterhalen op basis van de domeinnaam, verifieert de tool ook of deze e-mailadressen geldig zijn. Door het aanleveren van een leadlijst, kan je gemakkelijk geautomatiseerde (en deels gepersonaliseerde) campagnes en automatische follow-ups organiseren. Hunter heeft een verscheidenheid aan integraties met onder andere Hubspot, Salesforce, Gmail, Outlook en Zapier.

Ook aan de slag met de meest krachtige B2B marketing tools?

*Komend kwartaal is er nog slechts 1 plek beschikbaar.