Door op “Accepteren” te klikken, stem je in met het opslaan van cookies op je apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Involve.me

Involve.me is een tool waarmee je interactieve content zoals quizzen, ROI-calculators en formulieren kunt maken voor klantbetrokkenheid en inzichtelijke data-analyse. Je kunt er gepersonaliseerde ervaringen mee maken en vraag naar je product mee verhogen. De antwoorden die worden gegeven kun je vervolgens weer gebruiken voor meer inzichten in je doelgroep of campagnes.

Pricing

Goedkoop
Gemiddeld
Duur
Free trial optie
Geen free trial

Hoe werkt Involve.me?

Met de drag-and-drop-editor van Involve.me kun je interactieve content maken, aanpassen en personaliseren. Daarnaast zijn er koppelingen met verschillende apps om data direct door te sturen en workflows te automatiseren. De content is te delen via landingspagina's, het insluiten op je website of via pop-ups. De tool biedt ook analyse- en rapportagetools met AI-gestuurde inzichten, om de effectiviteit van de interacties van je content te beoordelen.

Wat maakt Involve.me zo sterk?

Involve.me is een gebruiksvriendelijke no-code oplossing, ideaal voor het creëren van waardevolle content. Of het nu gaat om campagnes, het verkrijgen van nieuwe inzichten, of het simpelweg lanceren van een ROI-calculator op je website, het is allemaal mogelijk. Dankzij integraties met andere platforms zoals Zapier, Google Analytics en HubSpot, kan de content breed ingezet worden voor diverse doeleinden.

Ook aan de slag met de meest krachtige B2B marketing tools?

*Komend kwartaal is er nog slechts 1 plek beschikbaar.