Landbot

Landbot is een krachtig chatbot platform. Via de flexibele editor is het mogelijk om conversationele enquêtes, lead formulieren en quick scans te maken. Deze tool helpt je letterlijk om om website bezoekers om te zetten in gesprekken en uiteindelijk tot deals.

Pricing

Goedkoop
Gemiddeld
Duur
Free trial optie
Geen free trial

Hoe werkt Landbot?

Landbot beschikt over een aantal producten. Zo is het mogelijk om de tool te gebruiken voor Whatsapp of op je eigen website. Ook is mogelijk om de data te synchroniseren met software platforms als Slack, Mailchimp en Zapier. Verder is Landbot ook gebruiksvriendelijk door de templates en eenvoudige stappen die het mogelijk maken om jouw perfecte chatbot vorm te geven.

Wat maakt Landbot zo krachtig?

Via deze krachtige no-code chatbot kan je website bezoekers op interactieve wijze omzetten in gesprekspartners en uiteindelijk conversies. Met de flexibele en gebruiksvriendelijke editor is het mogelijk om conversationele enquêtes, lead formulieren en quick scans te maken. Het inzetten van deze chatbot resulteert in een reductie van complexe gesprekken met klanten en operationele kosten.

Wil jij ook met

Landbot

aan de slag?

*Komend kwartaal is er nog slechts 1 plek beschikbaar.