Door op “Accepteren” te klikken, stem je in met het opslaan van cookies op je apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Leadinfo

Met behulp van Leadinfo herken je leads van hoge kwaliteit doordat je inzicht krijgt in jouw (zakelijke) websitebezoekers en hun gedrag. Met triggers en labels kun je instellen dat er een Slack-notificatie wordt gestuurd wanneer een bezoeker uit een specifieke branche interessant voor jouw bedrijf jouw pricing pagina bezoeken. Of kijk in detail hoe jouw Google Ads campagnes het doen, door deze bezoekers te labelen en hun gedrag op jouw website te analyseren.

Pricing

Goedkoop
Gemiddeld
Duur
Free trial optie
Geen free trial

Waarom Leadinfo?

Met behulp van Leadinfo herken en krijg je kwalitatieve leads door het inzicht dat je wordt gegeven van jouw zakelijke websitebezoekers. Ook is het mogelijk om triggers en labels in te stellen. Zo kan je instellen dat klanten uit specifieke branches die interessant zijn voor jouw organisatie een label krijgen waarmee je vervolgens interessante inzichten kan opdoen in het dashboard. Of kijk in detail hoe kwalitatief jouw campagnes van Google Ads zijn door deze bezoekers te labelen en te volgen door de sales funnel.

Wat maakt Leadinfo zo krachtig?

Met Leadinfo zie je direct welke bedrijven jouw website hebben bezocht. Dit is met name relevant wanneer je een account-based marketingstrategie hanteert en je wilt inspelen op koopintentie.

Ook aan de slag met de meest krachtige B2B marketing tools?

*Komend kwartaal is er nog slechts 1 plek beschikbaar.