Door op “Accepteren” te klikken, stem je in met het opslaan van cookies op je apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Loom

Loom is een handige video-tool die het mogelijk maakt om een schermopname te maken waarin je zelf ook te zien en horen bent. Dit is niet alleen ideaal voor communicatie met teams of klanten. Het is ook een handige manier om snel demovideo's of andere videoberichten te maken die je kunnen helpen klanten voor je te winnen. Je kunt er ook laagdrempelig productvideo's mee opnemen, zonder dat je er een videoteam voor nodig hebt.

Pricing

Goedkoop
Gemiddeld
Duur
Free trial optie
Geen free trial

Hoe werkt Loom?

Loom maakt het makkelijk om schermopnamen te maken waarbij je zowel je scherm als jezelf kunt vastleggen. Je kunt kiezen om je hele scherm, een applicatievenster of een specifiek tabblad op te nemen. Tegelijkertijd kun je ervoor kiezen om zelf in beeld te komen via je camera. De tool is te gebruiken via je browser maar ook via een Chrome plugin of app. Na de opname kun je de video's gemakkelijk delen via een link of snel nog even aanpassen zonder dat je er technische skills voor nodig hebt.

Wat maakt Loom zo krachtig?

Vergeet lappen tekst of Google Slides voor uitleg van je ideeën of producten. Video is het contentformat waar we momenteel het meest aan gewend zijn. Loom maakt het mogelijk om eenvoudig videos op te nemen zoals je dat zelf wil en deze direct te delen. Video gedeeld? Via de tool houd je bij of je video is bekeken en zie je direct of er een reactie is achter gelaten.

Ook aan de slag met de meest krachtige B2B marketing tools?

*Komend kwartaal is er nog slechts 1 plek beschikbaar.