Door op “Accepteren” te klikken, stem je in met het opslaan van cookies op je apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Mailchimp

Mailchimp is een populair emailmarketingplatform. Met behulp van Mailchimp kun je eenvoudig mailinglijsten, nieuwsbrieven en campagnes maken en onderhouden. Doordat de tool zo gemakkelijk te gebruiken is kun je er vrijwel direct mee aan de slag om klantrelaties op te bouwen. Emails zijn te personaliseren, automatiseren en uit te sturen naar verschillende segmenten op basis van triggers. Het platform stelt je vervolgens in staat de resultaten van je series, campagnes of nieuwsbrieven te analyseren.

Pricing

Goedkoop
Gemiddeld
Duur
Free trial optie
Geen free trial

Waarom Mailchimp?

Het is wereldwijd een van de meest gebruikte platforms voor emailmarketing. Mailchimp heeft namelijk een ontzettend gebruiksvriendelijke interface. Via de drag-en-drop functies stel je eenvoudig mooie emails op. Daarnaast maak je gemakkelijk segmenten aan om doelgerichte campagnes of nieuwsbrieven te versturen naar jouw ideale klantsegment. Daarnaast integreert Mailchimp met verschillende andere tools zoals Typeform en Google Analytics.

Wat maakt Mailchimp zo krachtig?

Mailchimp biedt alles wat je zoekt in een tool voor emails. De gebruiksvriendelijke interface, geavanceerde segmentatie, automatiseringstools, sjablonen en uitgebreide rapportage helpen je efficiënt en effectief te zijn met email. De tool kan met je mee schalen en heeft handige integraties waardoor het geschikt is voor kleine maar ook groeiende bedrijven.

Ook aan de slag met de meest krachtige B2B marketing tools?

*Komend kwartaal is er nog slechts 1 plek beschikbaar.