Door op “Accepteren” te klikken, stem je in met het opslaan van cookies op je apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Miro

Miro hoort thuis in iedere B2B SaaS toolstack. Het helpt namelijk om effectief en op een visuele manier te samenwerken. De tool maakt het makkelijk ideeën te bundelen en te visualiseren. Miro helpt workflows te optimaliseren, doordat je kunt samenwerken in een dynamische omgeving. De interface zorgt ervoor dat je productiever kunt werken, brainstormen en ideeën kunt uitwerken. Maar je kunt de tool bijvoorbeeld ook gebruiken om een visuele strategie op papier te krijgen. Wij kunnen niet meer zonder.

Pricing

Goedkoop
Gemiddeld
Duur
Free trial optie
Geen free trial

Hoe werkt Miro?

Miro werkt als een digitaal whiteboard waarop je samen met anderen werkt. Je kunt er notities, afbeeldingen, diagrammen en andere visuele elementen aan toevoegen. Zo wordt het delen van ideeën en brainstormen gemakkelijk gemaakt. Het mooie aan Miro is dat je real-time op hetzelfde bord kunt werken. Er bestaan ook verschillende templates en frameworks voor projecten. Door de integraties kun je informatie nog sneller delen in bijvoorbeeld je project management tools of via Slack.

Wat maakt Miro zo krachtig?

De tool is een moderne oplossing om digitaal en effectief te kunnen samenwerken. Vergeet stoffige Word-documenten die nooit meer worden gebruikt wanneer ze zijn gedeeld. Je documenten blijven leven in Miro en zijn real-time te gebruiken door iedereen die je toegang geeft. En het mooie? Je hebt er geen gebruiksaanwijzing voor nodig. De tool spreekt voor zich.

Ook aan de slag met de meest krachtige B2B marketing tools?

*Komend kwartaal is er nog slechts 1 plek beschikbaar.