Door op “Accepteren” te klikken, stem je in met het opslaan van cookies op je apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Navattic

Navattic is een no-code platform waarmee je interactieve productdemo's kunt maken. Het is een ontzettend waardevolle oplossing voor SaaS, omdat het je op een makkelijke en interactieve manier helpt je producten te presenteren. Een interactieve productdemo helpt je om de waarde van je product te kunnen tonen. Zo verhoog je de kans dat er uiteindelijk voor je oplossing wordt gekozen.

Pricing

Goedkoop
Gemiddeld
Duur
Free trial optie
Geen free trial

Hoe werkt Navattic?

Navattic is een no-code platform. Zonder programmeerskills kun je een demo van je product maken. Je start eenvoudig met een kopie van de frontend van jouw eigen platform. Vervolgens kun je via een intuïtieve drag-and-drop interface de demo interactief maken. Met eigen branding, tekst en afbeeldingen is de demo verder te personaliseren. Eenmaal gecreëerd, kunnen je demo's gemakkelijk worden geïntegreerd en verspreid via je website of emails en meer.

Wat maakt Navattic zo krachtig?

Navattic maakt het maken van productdemo's gemakkelijk. Hierdoor kun je prospects laagdrempelig toegang geven tot (een deel van) je tool. Door de no-code interface kun je direct zelf aan de slag. Zo verbeter je de ervaring in de klantreis en verhoog je de kans op conversie. Daarnaast zorgen de integraties ervoor dat je leads direct kunt opvolgen en data weer kunt toevoegen aan andere tools voor meer inzichten.

Ook aan de slag met de meest krachtige B2B marketing tools?

*Komend kwartaal is er nog slechts 1 plek beschikbaar.