NoteFrom

NoteFrom is een nieuwe tool waarmee je digitale postkaarten kan versturen met een persoonlijke touch. Het is een creatieve manier om je kandidaten, relaties en accounts te verrassen met een persoonlijk bericht. Het resultaat is een positieve eerste reactie van de mensen die jij wilt spreken. Schrijf, publiceer en verstuur naar wie je wilt in slechts een paar seconden.

Pricing

Goedkoop
Gemiddeld
Duur
Free trial optie
Geen free trial

Waarom NoteFrom?

Iedereen kent wel die ene persoon die nèt iets moeilijker te bereiken en te triggeren is. Hiervoor is NoteFrom de perfecte oplossing. Doordat de tool nog aardig nieuw en onbekend is, roept het al snel nieuwsgierigheid bij mensen op. Voor je het weet heb je een glimlach getoverd op het gezicht van jouw kandidaat of lead.

Wat maakt NoteFrom zo krachtig?

Met de nieuwe tool NoteFrom maak je digitale postkaarten met een persoonlijke touch. Val op tussen alle saaie LinkedIn DM's en cold e-mails. Schrijf, publiceer en verstuur naar wie je wilt in slechts een paar seconden. Je zou het kunnen zien als het verjaardagskaartje van het digitale tijdperk. Maar dan voor sales en recruitment.

Wil jij ook met

NoteFrom

aan de slag?

*Komend kwartaal is er nog slechts 1 plek beschikbaar.