Door op “Accepteren” te klikken, stem je in met het opslaan van cookies op je apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Notion

Notion is een digitale werkruimte voor jou en je teams. Het is ook een ideale oplossing voor individuele notities en bestanden. Met deze tool kun je moeiteloos notities maken, documenten delen, taken beheren en samenwerken, allemaal binnen één geïntegreerd platform. Het is ontworpen voor flexibiliteit, waardoor je het kunt aanpassen aan jouw specifieke behoeften. Of je nu projecten beheert, kennis deelt of een gestructureerde database nodig hebt. Notion is volledig in te richten zoals jij dat fijn vindt.

Pricing

Goedkoop
Gemiddeld
Duur
Free trial optie
Geen free trial

Hoe werkt Notion?

Notion maakt gebruik van het concept van pagina's en blokken, waardoor gebruikers diverse content kunnen toevoegen, zoals tekst, afbeeldingen en takenlijsten. Notion biedt ook de mogelijkheid om krachtige databases te creëren, waarmee gegevens op een gestructureerde manier kunnen worden beheerd. Ook heeft de tool slimme AI-oplossingen om nog sneller te werken. Buiten de browser is Notion ook te gebruiken via een app. Zo kun je eenvoudig een notitie aanmaken die je niet mag vergeten.

Wat maakt Notion zo krachtig?

Buiten het feit dat Notion super handig is om samen te werken, werkt het ook ideaal als database om informatie in op te slaan of als persoonlijke takenlijst. Door de verschillende “views” kun je het zelfs als een social media kalender gebruiken. Notion is ontzettend flexibel en kun je daarom inrichten zoals jij dat wil.

Ook aan de slag met de meest krachtige B2B marketing tools?

*Komend kwartaal is er nog slechts 1 plek beschikbaar.