Phantombuster

Phantombuster is een bijzondere tool. Via dit platform kun je data extraheren van platformen zoals LinkedIn, TikTok, Facebook en Instagram. Deze data kan erg goed van pas komen bij het opzetten van outbound campagnes maar ook voor het analyseren van gedrag van je doelgroep.

Pricing

Goedkoop
Gemiddeld
Duur
Free trial optie
Geen free trial

Hoe werkt Phantombuster?

Phantombuster beschikt over 100+ 'solutions' (zoals de tool ze zelf noemt). Deze bestaan uit phantoms, flows en integraties. Denk bijvoorbeeld aan alle resultaten van een LinkedIn search downloaden. Maar ook geautomatiseerd connecten, liken, reageren en berichten vesturen via talloze kanalen is mogelijk met Phantombuster. Je kan het zo gek niet bedenken of Phantombuster automatiseert het.

Wat kost Phantombuster?

Ook gebruikmaken van Phantombuster? Het is mogelijk om de tool eerst uit te proberen met een gratis proefperiode van 14 dagen. Hiermee beschik je over twee uur aan executietijd en een maximum van vijf phantoms en flows tegelijkertijd. De betaalde versie begint bij $59 p/maand. Hiermee wordt de executietijd verhoogt naar 20 uur en blijft het maximum aantal phantoms en flows gelijk.

Wil jij ook met

Phantombuster

aan de slag?

*Komend kwartaal is er nog slechts 1 plek beschikbaar.