Door op “Accepteren” te klikken, stem je in met het opslaan van cookies op je apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Phantombuster

Phantombuster is een bijzondere tool. Via dit platform kun je data extraheren van platformen zoals LinkedIn, TikTok, Facebook en Instagram. Deze data kan erg goed van pas komen bij het opzetten van outbound campagnes maar ook voor het analyseren van gedrag van je doelgroep.

Pricing

Goedkoop
Gemiddeld
Duur
Free trial optie
Geen free trial

Hoe werkt Phantombuster?

Phantombuster beschikt over 100+ 'solutions' (zoals de tool ze zelf noemt). Deze bestaan uit phantoms, flows en integraties. Denk bijvoorbeeld aan alle resultaten van een LinkedIn search downloaden. Maar ook geautomatiseerd connecten, liken, reageren en berichten versturen via talloze kanalen is mogelijk met Phantombuster. Je kan het zo gek niet bedenken of Phantombuster automatiseert het.

Wat maakt Phantombuster zo krachtig?

Phantombuster geeft je de mogelijkheid om waardevolle data te verzamelen en te exporteren. Hiermee kun je krachtige sales- en marketingprocessen automatiseren via sociale media. Zo kun je bijvoorbeeld alle resultaten van een LinkedIn search downloaden. Maar ook alle bedrijfsnamen vinden van mensen met een bepaalde functietitel op LinkedIn. Naast LinkedIn zijn er workflows die werken op Instagram, YouTube, Facebook, email en Twitter.

Ook aan de slag met de meest krachtige B2B marketing tools?

*Komend kwartaal is er nog slechts 1 plek beschikbaar.