Door op “Accepteren” te klikken, stem je in met het opslaan van cookies op je apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Pipedrive

Pipedrive is een intuïtief en kostenefficiënt CRM-platform voor bedrijven van klein tot groot formaat. Dit CRM-systeem is een betaalbaar alternatief voor HubSpot. Het platform stroomlijnt alle werkzaamheden die nodig zijn om deals succesvol te sluiten.

Pricing

Goedkoop
Gemiddeld
Duur
Free trial optie
Geen free trial

Wat kun je met Pipedrive?

Met 250+ integraties automatiseer je met Pipedrive veel van jouw salesprocessen. Dankzij deze web-based sales CRM en pipeline management tool kun je als salesteam jouw activiteiten en deals perfect monitoren. Het dashboard en contact management systeem is intuïtief en zo in elkaar gezet dat je er meteen mee aan de slag kunt.

Wat maakt Pipedrive zo krachtig?

Met de sterke functionaliteiten als het automatiseren van salesprocessen en contact management workflows, heb je met name als salesteam een ontzettend sterke tool te pakken. Pipedrive is helemaal ingericht op salesteams, zonder dat dashboards te complex worden en je daardoor op efficiëntie inlevert.

Ook aan de slag met de meest krachtige B2B marketing tools?

*Komend kwartaal is er nog slechts 1 plek beschikbaar.