Door op “Accepteren” te klikken, stem je in met het opslaan van cookies op je apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Salesforce

Salesforce is een CRM-platform dat bestaat uit een sales, marketing en service cloud. De meest gebruikte oplossing is de salescloud welke taken automatiseert en sales teams helpt deals te closen en klantcontracten te onderhouden. De maketingcloud is vergelijkbaar met die van Hubspot. Er hangt een flink prijskaartje aan uitgebreide versies van Salesforce, maar het is wereldwijd erg populair voor zowel het MBK als grote bedrijven.

Pricing

Goedkoop
Gemiddeld
Duur
Free trial optie
Geen free trial

Hoe werkt Salesforce?

Het cloud-based platform is flexibel in te richten. Salesforce CRM stelt salesteams in staat om contacten en leads te beheren, dashboards en rapporten aan te passen en workflows te automatiseren. Salesforce biedt daarnaast rapportages en analyses om de performance van activiteiten te monitoren. Het platform is ook beschikbaar op mobiel en bevat ontzettend veel (1700!) integraties met andere tools om nog effectiever te kunnen werken.

Wat maakt Salesforce zo krachtig?

Met name de salescloud is sterk in het automatiseren van processen rondom het winnen van deals. Verder is het grote voordeel van Salesforce dat het ook marketing- en supportoplossingen heeft. Zo geeft het platform een volledig overzicht van de verschillende klantactiviteiten en performance daarvan onder één dak.  

Ook aan de slag met de meest krachtige B2B marketing tools?

*Komend kwartaal is er nog slechts 1 plek beschikbaar.