Door op “Accepteren” te klikken, stem je in met het opslaan van cookies op je apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Screaming Frog SEO Spider

De Screaming Frog SEO Spider is een analyse tool die gemakkelijk je website checkt op fouten. De tool verzamelt data waarmee de gehele website verbeterd kan worden, met het oog op SEO. De Screaming Frog SEO Spider is dus de ideale tool om je pagina’s van top tot teen te optimaliseren en SEO gereed te hebben.

Pricing

Goedkoop
Gemiddeld
Duur
Free trial optie
Geen free trial

Hoe werkt Screaming Frog SEO Spider?

De Screaming Frog SEO Spider heeft enorm veel functies. Een aantal functies die je sowieso niet wilt missen zijn: het controleren van missende content, verbeteren van de interne linkstructuur, 404-fouten en het optimaliseren van afbeeldingen, URL’s en metagegevens.

Wat maakt Screaming Frog SEO Spider zo krachtig?

Met de Screaming Frog SEO Spider analyseer je gemakkelijk jouw website op fouten die verhinderen dat jouw website goed vindbaar is. Van top tot teen kan jouw website geanalyseerd worden. De tool controleert en verbetert een breed scala aan onderdelen zoals het controleren van missende content, verbeteren van de interne linkstructuur, 404-fouten en het optimaliseren van afbeeldingen, URL’s en metagegevens.

Ook aan de slag met de meest krachtige B2B marketing tools?

*Komend kwartaal is er nog slechts 1 plek beschikbaar.