Door op “Accepteren” te klikken, stem je in met het opslaan van cookies op je apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

SEMrush

SEMrush is de tegenhanger van Ahrefs op gebied van zoekmachineoptimalisatie (SEO). Met SEMrush heb je toegang tot verschillende handige features om zoekwoorden te ontdekken, on-page resultaten te verbeteren, concurrenten te analyseren en backlink kansen te spotten. Kortom, alles om je zichtbaarheid op Google te verhogen.

Pricing

Goedkoop
Gemiddeld
Duur
Free trial optie
Geen free trial

Hoe werkt SEMrush?

SEMrush bevat een overzichtelijk dashboard met essentiële statistieken, waaronder het aantal verwijzende domeinen, organisch verkeer en organische zoekwoorden van je website. Het platform biedt diverse functionaliteiten, zoals backlinkonderzoek, concurrentieanalyse, zoekwoordenonderzoek en contentanalyse. SEMRush stelt je ook in staat om projecten in te stellen. Met deze projecten kun je inzichten en alerts krijgen op gebied van traffic voor je site (of een willekeurige URL), zoekwoorden en andere handige functies.

Wat maakt SEMrush zo krachtig?

SEMRush behoort tot een van de populairste SEO tools voor verschillende bedrijven, zo ook B2B SaaS bedrijven. De kracht van de tool zit hem in de uitgebreide opties om je SEO- en contentstrategie naar een volgend level te tillen.

Ook aan de slag met de meest krachtige B2B marketing tools?

*Komend kwartaal is er nog slechts 1 plek beschikbaar.