Door op “Accepteren” te klikken, stem je in met het opslaan van cookies op je apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Slack

Slack is hét platform om je privé -en teamcommunicatie mee te onderhouden. Deze tool maakt het makkelijk om niet alleen één-op-één te chatten met je collega’s maar ook om dit in groepen te doen. Wereldwijd maken miljoenen werknemers gebruik van dit platform, mede omdat het eenvoudig in elkaar zit en je het op elk apparaat kunt gebruiken.

Pricing

Goedkoop
Gemiddeld
Duur
Free trial optie
Geen free trial

Wat kun je met Slack?

Naast realtime communiceren, zowel privé als in groepen, is het ook mogelijk om bestanden up te loaden en te delen. Bovendien integreert Slack met andere diensten en apps zoals Zapier, Typeform en Loom. Verder is het ook mogelijk om eigen kanalen aan te maken en herinneringen in te stellen.

Wat maakt Slack zo krachtig?

Naast dat Slack een fantastische tool is voor teamcommunicatie, kun je het ook inzetten om data over je platform in realtime bij te houden. Stel bijvoorbeeld een notificatie in wanneer iemand een demo aanvraagt of een account aanmaakt zodat je hier gelijk naar kunt handelen.

Ook aan de slag met de meest krachtige B2B marketing tools?

*Komend kwartaal is er nog slechts 1 plek beschikbaar.