Door op “Accepteren” te klikken, stem je in met het opslaan van cookies op je apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Surfer SEO

Met de data-gedreven Surfer SEO tool optimaliseer je gemakkelijk jouw webpagina’s om hoger te ranken in Google. Op basis van de best presterende Google pagina’s maakt deze tool vergelijkingen met jouw concurrenten in de zoekresultaten. Surfer SEO weet door deze data concrete verbeterpunten voor jouw website te formuleren.

Pricing

Goedkoop
Gemiddeld
Duur
Free trial optie
Geen free trial

Wat doet Surfer SEO?

Surfer SEO biedt gepersonaliseerde batches met taken en tips om jouw bestaande webpagina’s nog beter te maken. Elke week krijg je weer nieuwe tips. Hierbij wordt constant rekening gehouden met wat concurrerende pagina’s op hun hoger gerankte webpagina’s hebben staan. Zo krijg je een duidelijk overzicht van hoeveel afbeeldingen, headings en woorden toegevoegd moeten worden. Uiteraard krijg je ook suggesties welke zoekwoorden gebruikt moeten worden in je artikel, maar ook hoe vaak jij die minimaal moet toevoegen. Daarbij krijg je zelfs suggesties welke titelkopjes of vragen je moet toevoegen aan je artikel, om zo nóg eerder in een featured snippet te verschijnen.

Wat maakt Surfer SEO zo krachtig?

De hoeveelheid verschillende mogelijkheden en suggesties die geboden worden door Surfer SEO is enorm. Je krijgt eenvoudig inzage in welke relevante inhoud je in welke mate toe moet voegen. Daarbij kun je makkelijk met meerdere personen werken in Surfer SEO en kun je Google Docs integreren in het geval je de copywriting uitbesteedt. Met Surfer SEO kan je jouw website continu blijven verbeteren door de wekelijkse batches aan tips en taken.

Ook aan de slag met de meest krachtige B2B marketing tools?

*Komend kwartaal is er nog slechts 1 plek beschikbaar.