Door op “Accepteren” te klikken, stem je in met het opslaan van cookies op je apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Typeform

Typeform stelt je eenvoudig in staat om mooie formulieren, enquêtes en quizzen te maken. Deze tool wordt vaak gebruikt voor onderzoek, lead generatie en om funnels mee te maken. Daarnaast dient Typeform in veel gevallen ook als platform voor het maken van een snelle MVP om zo een assumptie te testen in de markt.

Pricing

Goedkoop
Gemiddeld
Duur
Free trial optie
Geen free trial

Hoe werkt Typeform?

Met Typeform kan je gemakkelijk en snel nieuwe formulieren maken voor je website. Het is mogelijk om dit met behulp van een template te doen, maar zelf eentje from scratch maken is ook een optie. Denk aan formulieren als sollicitaties, polls, enquetes en leadgeneratie.

Wat maakt Typeform zo krachtig?

Een formulier, enquête of quiz voor o.a. jouw website maak je aantrekkelijk en gemakkelijk met Typeform. Met vele integraties als Mailchimp, Google Sheets en Slack, is Typeform gemakkelijk te gebruiken samen met jouw andere gebruikte diensten.

Ook aan de slag met de meest krachtige B2B marketing tools?

*Komend kwartaal is er nog slechts 1 plek beschikbaar.