Door op “Accepteren” te klikken, stem je in met het opslaan van cookies op je apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Veed

Met Veed bewerk je in een handomdraai je video’s. Het bedrijf streeft ernaar het beste online video editing platform te worden. Dit doen zij door de tool erg gebruiksvriendelijk te maken en een groot aantal functionaliteiten toe te voegen. Veed is dan ook dé perfecte tool om je video’s te bewerken en op een professionele manier te delen met je doelgroep.

Pricing

Goedkoop
Gemiddeld
Duur
Free trial optie
Geen free trial

Hoe werkt Veed?

Veed heeft veel functionaliteiten zoals het toevoegen van een ondertiteling, stock video’s en gebruik van stock muziek. Daarnaast beschikt de tool ook over templates, filters, tekst en andere elementen. Om aan de slag te gaan heb je geen ervaring nodig met het bewerken van video’s. De duidelijke inhoud en indeling maken het super makkelijk om ermee te beginnen.

Wat maakt Veed zo krachtig?

Met Veedi.io hoef je geen ervaring te hebben om complete video’s te editen voor al jouw social media platformen. Of je nu stockvideo's of stockfoto’s nodig hebt, in Veed.io knip en plak je alles makkelijk erop en eraf zonder een gehele productie op je schouders te hoeven nemen. Met hun templates maak je in een paar tikken video’s voor al jouw platformen zoals Facebook, Instagram, TikTok en YouTube. 

Ook aan de slag met de meest krachtige B2B marketing tools?

*Komend kwartaal is er nog slechts 1 plek beschikbaar.