Webflow

Webflow is het beste ‘no-code’ platform voor elke startup, scale-up of MKB bedrijf. Het platform is een CMS (Content Management Systeem). Met Webflow maak je gemakkelijk een professionele, op maat gemaakte website die voldoet aan al je eisen. Bovendien verschilt het platform met andere vergelijkbare tools door de gebruiksvriendelijkheid en moderne infrastructuur.

Pricing

Goedkoop
Gemiddeld
Duur
Free trial optie
Geen free trial

Waarom Webflow?

Webflow heeft enorm veel voordelen. Het is gebruiksvriendelijk, veilig, zoekmachine vriendelijk en heeft talloze functionaliteiten. Doorgaans zijn bij het bouwen van een website experts nodig die het ontwerp maken, een prototype klaarzetten en de website kunnen coderen. Webflow maakt dit proces echter veel gemakkelijker door de mogelijkheid te geven deze taken allemaal tegelijkertijd te doen. Daarnaast voldoet de code aan alle eisen, dus daar zijn ook geen zorgen over!

Wat maakt Webflow zo krachtig?

Webflow is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je gemakkelijk een website ontwikkelt wat naadloos aansluit op jouw merk en wensen. Onderscheidend aan Webflow is de gebruiksvriendelijke en moderne infrastructuur, waarbij geen code nodig is om je website van de grond af aan op te bouwen. Webflow zorgt ervoor dat je website direct SEO-vriendelijk en goed vindbaar is. Met Webflow behaal je veel flexibiliteit in het aanmaken van nieuwe landingspagina’s.

Wil jij ook met

Webflow

aan de slag?

*Komend kwartaal is er nog slechts 1 plek beschikbaar.