Door op “Accepteren” te klikken, stem je in met het opslaan van cookies op je apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Wynter

Met Wynter krijg je van jouw B2B doelgroep feedback op de copywriting en uitingen op jouw website. Zo kan je nog vóór je overgaat tot publicatie je content optimaliseren. Je krijgt zowel kwantitatieve als kwalitatieve data vanuit Wynter. Hierdoor kun jij je communicatie en propositie optimaal aanpassen aan je doelgroep.

Pricing

Goedkoop
Gemiddeld
Duur
Free trial optie
Geen free trial

Hoe werkt Wynter?

De B2B respondenten leveren betrouwbare data gezien deze personen geverifieerd zijn door Wynter. Je kan hierbij een doelgroep kiezen op basis van industrie, functietitel en bedrijfsgrootte. Hierdoor krijg je feedback vanuit de markt waarop jij opereert. Binnen 12 tot 48 uur heb jij zo de inzichten om tot optimalisatie over te gaan.

Wat maakt Wynter zo krachtig?

Wynter zet je in om jouw website, copywriting, advertenties en e-mail te verbeteren op een snelle en efficiënte wijze. Zo kun je dus over je gehele linie van communicatie en marketinguitingen jouw conversies te verbeteren en inzicht te krijgen in wat daadwerkelijk wel en niet werkt bij jouw doelgroep.

Ook aan de slag met de meest krachtige B2B marketing tools?

*Komend kwartaal is er nog slechts 1 plek beschikbaar.