Zapier

Met Zapier automatiseer je gemakkelijk workflows. De mogelijkheden zijn eindeloos met meer dan 5000+ apps die te integreren zijn zoals Hubspot, Twitter en Gmail. Zo kan Zapier voor je bijhouden wanneer je op social media wordt genoemd, of laat je jouw gehele team via Slack automatisch weten hoeveel wekelijkse sales zijn gemaakt.

Pricing

Goedkoop
Gemiddeld
Duur
Free trial optie
Geen free trial

Wat kun je met Zapier?

Met Zapier integreer en automatiseer je gemakkelijk workflows. Met meer dan 5000+ apps die te integreren zijn als Meta, Slack en Shopify biedt Zapier oplossing voor tijdrovende processen. Of het nu gaat om het automatisch versturen van een gepersonaliseerd bericht naar je klant of het delen van berichten in je Slack-groep wanneer je organisatie een bericht op social media post.

Wat maakt Zapier zo krachtig?

Zapier is de lijm van het internet. Leg eenvoudig koppelingen tussen verschillende tools zonder zelf een regel code te hoeven schrijven. Of het nou om formulier inzendingen gaat die je naar je CRM wilt sturen, of het versturen van een Slack bericht wanneer iemand je website bezoekt. Het kan allemaal met Zapier.

Wil jij ook met

Zapier

aan de slag?

*Komend kwartaal is er nog slechts 1 plek beschikbaar.