Door op “Accepteren” te klikken, stem je in met het opslaan van cookies op je apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Zencastr

Zencastr is een eenvoudige alles-in-een tool om jouw podcast interviews op te nemen. Met deze tool worden opnames ineens een stuk makkelijker en toegankelijker voor alle betrokkenen. Daarnaast biedt de tool inzage in de analytics van het publiek dat je podcast bekijkt, zoals het retentiepercentage en de demografie.

Pricing

Goedkoop
Gemiddeld
Duur
Free trial optie
Geen free trial

Wat kun je met Zencastr?

Met Zencastr maak je video’s met een beeldkwaliteit tot 4K. De tool bevat Zencloud, wat ervoor zorgt dat je opnames gemakkelijk met elkaar kunt delen en bewerken. Een instabiele netwerkverbinding hoeft geen probleem te zijn voor je opnames, omdat de opnames op ieders eigen apparaat opgeslagen kunnen worden. Zo wordt een maximale kwaliteit behouden en krijg je geen haperend beeld als een van de deelnemers even een slechte verbinding heeft. Op de website van Zencastr kun je de analytics bekijken over luistergedrag of de demografie van je publiek. Ook bevat de tool allemaal handige mogelijkheden om te bewerken, zo kunnen stopwoorden als “uhm” en “uhhh” automatisch weggefilterd worden voor een superstrak resultaat.

Wat maakt Zencastr zo krachtig?

Deze tool bevat alles wat je nodig hebt om met vertrouwen aan je opnames te beginnen. Je bent niet afhankelijk van elkaars netwerkverbinding, editen doe je samen, en je hebt maar één programma om je opnames mee te bewerken. Dit maakt Zencastr het ideale podcast platform gericht op samenwerking en kwaliteit.

Ook aan de slag met de meest krachtige B2B marketing tools?

*Komend kwartaal is er nog slechts 1 plek beschikbaar.