Door op “Accepteren” te klikken, stem je in met het opslaan van cookies op je apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Unmuted wint prestigieuze award bij SAN uitreiking

5/12/2022
1
min leestijd
Unmuted wint prestigieuze award bij SAN uitreiking
20/7/2023
1
min leestijd

New Kids on the Block award gaat naar Unmuted

De New Kids on the Block (NKOTB) wordt reeds 10 jaar uitgereikt met als doel jonge opkomende bureaus in de schijnwerpers te zetten.

De criteria voor deelname:

  • Maximaal drie jaar oud
  • Here to stay
  • Innovatief en vernieuwend in werkwijze
  • Werk dat ertoe doet
  • Klanten die ertoe doen

Eerder dit jaar werd duidelijk dat Unmuted samen met 22 andere bureaus op de consideration list was geplaatst. Om vervolgens door te gaan naar de long list, short list en uiteindelijk de finale. Op 25 mei 2023 werd duidelijk dat Unmuted er met de felbegeerde prijs vandoor ging.

B2B marketing staat niet voor Boring 2 Boring

Nog te vaak kiezen bedrijven voor achterhaalde marketing tactieken zoals whitepaper downloads, tot webinar verpakte demo presentaties en suffe advertentiecampagnes.

Speerpunt tijdens de campagne van Unmuted was dat B2B marketing niet saai hoeft te zijn. Aan de hand van voorbeelden en resultaten van ons werk wisten wij de jury te overtuigen.

In de schijnwerpers met B2B marketing

Het is de missie van Unmuted om B2B marketing in Nederland te cultiveren. En dat is hard nodig, want we lopen in Nederland ver achter ten opzichte van Amerika.

Met het winnen van deze award kunnen we aan de nieuwe generatie marketeers laten zien dat je met B2B marketing ook in de schijnwerpers kan komen te staan. En dat is belangrijk, want dit zal ervoor zorgen dat meer mensen voor een carrière in dit vakgebied zullen kiezen, waardoor de industrie als geheel zal groeien.

Samenwerken met Unmuted?

Wij maken marketing toegankelijk voor bedrijven die willen groeien en daar wel wat hulp bij kunnen gebruiken. Zullen we eens van gedachten wisselen?

Volg je ons al?
Inhoudsopgave
Inhoudsopgave
Ontvang highlights uit de House of Demand podcast direct in je inbox
Welkom, je bent in the house 😎
Yikes! Daar ging iets mis, probeer het nog een keer

Klaar om ook een succesverhaal te worden?

*Komend kwartaal is er nog slechts 1 plek beschikbaar.